Agenda Logopedului

Acasa » Agenda Logopedului

Agenda Logopedului

O agendă destinată logopezilor pentru a-și planifica timpul cât mai ușor și într-un mod eficient

”O agendă complexă, dar adaptată specificului logopediei mă ajută să gestionez 2 Clinici, lansarea celei de-a treia, sesiuni de terapie, cursuri, sesiuni de coaching. În plus dezvoltarea mea profesională continuă și învăț organizat și cu un scop anumite lucruri noi.”

Georgiana Ungureanu

15 minute în pregătire salvează timp în execuție

Întotdeauna am căutat acea agenda ideală care să fie potrivit de mare cât să încapă în geanta mea, să îmi permit să notez și să organizez totul pe categorii și interese. Cum nu am găsit una, mi-am propus să concept eu un astfel de instrument special pentru un logoped. Am analizat și am stabilit ce e important pentru munca noastră. Am avut în vedere în primul rând planificarea eficientă a dezvoltării în acest domeniu, partea de planificare a intervenției dar și resurse pe care eu le-am testat și integrat în activitatea mea de zi cu zi.

Te confrunți cu aceste probleme în terapia de zi cu zi?

❌ Numărul de ședințe te copleșește și trebuie să îmbraci mai multe roluri: de logoped, manager, mamă și soție.
❌ Nu știi ce metode să mai aplici pentru a-ți gestiona timpul cât mai ușor.
❌ Dorești să ai un istoric al evoluției copiilor cu care lucrezi?

Agenda logopedului te va ajuta să te concentrezi pe orele de terapie, astfel încât să îți poți atinge mai ușor obiectivele.

⏰ Obține mai mult în timp ce faci mai puțin

O agendă care te ajută să îți menții focusul

Obiective Clare

Obiectivele dau claritate vieții noastre. Dacă au la bază „de ce”-ul nostru și sunt în acord cu valorile noastre cele mai înalte atunci cu siguranță vom face tot ce ține de noi

Un plan concret

După ce stabilești obiectivele, pasul următor este să îți faci un plan concret de cum le vei atinge. Dacă ți-ai setat să devii expert în domeniul logopediei, poți să construiești un plan privind cărțile pe care să le citești, cursurile relevante, mentorii din domeniu, moduri în care să câștigi experiență etc.

Productivitate Sporită

Productivitatea este cea care face diferența de cele mai multe ori când vine vorba de dezvoltare și eficiență. Cu toții avem 24 de ore însă felul în care le folosim face diferența.

Ce cuprinde agenda

Agenda este un instrument practic pentru un logoped pentru că ea cuprinde 3 secțiuni: una care tratează cele mai importante diagnostice si recomandări de citit pentru tine, una care cuprinde planurile de intervenție și una destinată dezvoltării personale. 

Vei avea mereu cu tine obiectivele tale de dezvoltare profesională, planurile cazurilor tale, un loc unde să notezi idei, informații, unde să îți planifici fiecare săptămană.  Nu este datată astfel încat să o poți folosi oricand. 

De la învățăcel la logoped cu experiență

Bună, numele meu este Georgiana Ungureanu.

În cazul în care nu mă cunoști încă, dă-mi voie să îți ofer câteva informații despre mine.

Lucrez cu copiii cu nevoi speciale din 2004. Am petrecut 6 ani în sistemul de protecție al copilului, ani de lecții de viață și creștere profesională. Apoi am colaborat în calitate de logoped cu grădinițe private și am activat 6 ani în cadrul unui ONG care oferea servicii de recuperare. Unul din visurile mele a fost mult timp un loc în care să se întâmple doar terapie logopedică. El a devenit realitate în 2018 odată cu Priority Clinic. Mi-am dorit să scriu o carte și în 2019 a apărut “Pregătit pentru școală”.

Întreaga mea formare a continuat cu multă muncă și cursuri în acești ani. Situații fericite m-au dus spre formatori și mentori care mi-au clarificat cunoștințele, mi le-au îmbogățit și m-au ajutat să îmi dezvolt un sistem propriu de intervenție. Crezul meu principal e că împreună cu familia și având un potențial bun, orice copil are posibilitatea de a dobândi limbajul.

Alege pachetul care ți se potrivește cel mai bine

Timp rămas până se termină perioada de Early Bird:

Zile
Ore
Minute
Secunde

⏰  TIC-TAC, timpul se duce, iar oportunitățile fug

Pachetul Basic

LEI 250
  • Agenda în format fizic
  • Transport Gratuit
  • To do list electronic

Pachetul PRO

LEI 300
  • Agenda în format fizic
  • Transport gratuit
  • To do list electronic
  • Fișă pentru evaluarea logopedică
  • Model de raport
  • Cartea Pregătit pentru Școală PDF
Avantajos