Atelier pentru copii

Acasa » Atelier pentru copii

Ateliere pentru copii

- Stimularea Limbajului -

”Un copil vorbește atunci când poate să susțină fizic emiterea sunetelor, înțelege ce să spună, are ce să spună și cui să spună.”

Comunicarea se învață prin imitație și în context de joc și comunicare cu alți copii și adulți. Tocmai pentru că există puține oportunități de socializare controlate și direcționate am gândit și implementat ateliere de stimularea limbajului. Sunt întâlniri în grup restrâns coordonate de un logoped.

Durată

o oră/ atelier

Frecvență

4 ateliere

Copii în grupă

4 copii într-o grupă

Înscrieri

formular

În cadrul acestor întâlniri le oferim copiilor oportunitatea de a interacționa cu alți copii de vârsta apropiată, de a învață să accepte o sarcină și de a comunica după posibilități. Activitățile vor fi simple pentru a fi înțelese și agreate de copii iar părinții vor primi suport din partea echipei pentru a continua și acasă unele activități. 

Întâlnirile de grup sunt complementare activităților desfășurate acasă său în sesiuni individuale cu logopedul.

Grupul va cuprinde 3-4 copii pentru a le oferi tuturor atenția necesăra.

După fiecare întâlnire părinții vor primi un feedback direct de la logoped și lunar un raport cu recomandări de implementat acasă său în alte contexte de socializare.

Unde vor avea loc întâlnirile

Întâlnirile au loc în București, str Vulturilor 92(zona Piața Alba Iulia) marți începând cu ora 11.00

Cine sunt?

Bună, numele meu este Georgiana Ungureanu.

În cazul în care nu mă cunoști încă, dă-mi voie să îți ofer câteva informații despre mine.

Unul din visurile mele a fost mult timp un loc în care să se întâmple doar terapie logopedică. El a devenit realitate în 2018 odată cu Priority Clinic. Am construit un cabinet logopedic în care copiii să se simtă într-un cadru plăcut și relaxant, în condițiile optime pentru a corecta deficiențele de vorbire. Mi-am dorit să scriu o carte, iar în anul 2019 a apărut “Pregătit pentru școală”.

Întreaga mea formare a continuat cu multă muncă și cursuri în acești ani. Situații fericite m-au dus spre formatori și mentori care mi-au clarificat cunoștințele, mi le-au îmbogățit și m-au ajutat să îmi dezvolt un sistem propriu de intervenție. Crezul meu principal e că împreună cu familia și având un potențial bun, orice copil are posibilitatea de a dobândi limbajul.

Părerea clienților noștri contează

Testimonialele Clienților


 • Recomand cu multa încredere; 5 stele sunt prea putine pentru o echipa de profesioniști

  Panda Beer Avatar Panda Beer
  30/04/2022
 • Aici fetita mea a avut o crestere spectaculoasa in ceea ce priveste limbajul, pronuntia. Imi place foarte mult ca doamna logoped se adapteaza nevoilor copilului din toate punctele de vedere.

  Oana Dumitru Avatar Oana Dumitru
  10/02/2023
 • Băiețelul meu merge la Priority Clinic de aproape 1 an și suntem foarte mulțumiți. Terapeuții se pliază pe preferințele copilului oncat sa îl atragă și sa obțină cooperare sunt prietenoși și profesioniști, astfel sunt și rezultate. Recomand

  Andreea Luca Avatar Andreea Luca
  10/04/2023
 • Un spațiu plăcut pentru copii cu cadre pregătite, unde copilașii înregistrează progresele dorite!

  Patricia Profiri Avatar Patricia Profiri
  10/01/2023

 • Programul de mentorat susținut de Georgiana a fost pentru mine un pas important în dezvoltarea mea profesională. Georgiana este un mentor și un om dedicat, mereu gata să ajute cu un sfat.
  In decursul întâlnirilor cu ea mi-a transmis nu doar informații, ci și o parte din entuziasmul și pasiunea ei pentru logopedie prin dedicarea și dăruirea cu care prezintă fiecare curs.

  corina elena iancu Avatar corina elena iancu
  30/03/2022
 • Recomand Priority Clinic. Sunt foarte multumita de informatiile primite, de colaborare si de progresul pe care l-a facut cel mic intr-o luna. Am facut evaluarea initiala cu dna Georgiana si sedintele de logopedie cu dna Dochia. Multumesc !

  Sevgul Musa Avatar Sevgul Musa
  10/12/2022

 • Un loc unde părinții participă la terapie pentru a invata cum sa continue treaba acasă. Felicitări!!!

  Costel Oprea Avatar Costel Oprea
  30/05/2021
 • Matei vine cu plăcere la orele de logopedie și progresele sunt foarte mari. Se joacă învățând să pronunțe corect. Ioana, profesoara lui, este foarte dedicată și atenta la nevoile copilului. Mulțumesc întregii echipe!

  Liana Hr Avatar Liana Hr
  10/05/2023

Completează formularul de contact pentru o Evaluare Logopedică