Ateliere copii dislexici

Acasa » Ateliere copii dislexici

Ateliere pentru copii dislexici

Învinge provocările dislexiei cu ajutorul atelierelor create pentru copii dislexici

Înțelegem că dezvoltarea copiilor cu dislexie nu se rezumă doar la aspectele academice. În cadrul atelierului nostru, ne concentrăm nu doar pe metode și tehnici de îmbunătățire a cititului și caligrafiei, ci și pe dezvoltarea personală a copiilor, consolidarea încrederii în sine și abilitățile de gestionare a timpului și a situațiilor dificile.

Durată

o oră/ atelier

Frecvență

4 ateliere

Copii în grupă

4 copii într-o grupă

Înscrieri

formular

Sprijinirea și înțelegerea unui copil cu dislexie este o sarcină dificilă uneori pentru părinți. Nevoile lor sunt din ce în ce mai complexe și nu se limitează doar la capacitatea de a scrie și citi. Pe lângă metode și tehnici de lucru în aspectele academice, copilul are nevoie de consiliere, soluții privind managementul timpului și a temelor, consolidarea încrederii în sine, soluții pentru situații de bullying și lista poate continua.

Mai mult decât terapie 1: 1 copilul cu dislexie are nevoie să cunoască și să interacționează cu alți copii cu o gândire similară. Acest context îl cream în cadrul atelierului nostru. Un atelier practic ce are în vedere 3 domenii:

Unde vor avea loc întâlnirile

Întâlnirile au loc în București, str Vulturilor 92 (zona Piața Alba Iulia) luni începând cu ora 14.00

Cine sunt?

Bună, numele meu este Georgiana Ungureanu.

În cazul în care nu mă cunoști încă, dă-mi voie să îți ofer câteva informații despre mine.

Unul din visurile mele a fost mult timp un loc în care să se întâmple doar terapie logopedică. El a devenit realitate în 2018 odată cu Priority Clinic. Am construit un cabinet logopedic în care copiii să se simtă într-un cadru plăcut și relaxant, în condițiile optime pentru a corecta deficiențele de vorbire. Mi-am dorit să scriu o carte, iar în anul 2019 a apărut “Pregătit pentru școală”.

Întreaga mea formare a continuat cu multă muncă și cursuri în acești ani. Situații fericite m-au dus spre formatori și mentori care mi-au clarificat cunoștințele, mi le-au îmbogățit și m-au ajutat să îmi dezvolt un sistem propriu de intervenție. Crezul meu principal e că împreună cu familia și având un potențial bun, orice copil are posibilitatea de a dobândi limbajul.

Părerea clienților noștri contează

Testimonialele Clienților


 • Un loc unde părinții participă la terapie pentru a invata cum sa continue treaba acasă. Felicitări!!!

  thumb Costel Oprea
  30/05/2021

 • Mentoratul Georgiane Ungureanu reprezintă pentru mine o punte între formarea mea profesională și ceea ce am devenit în urma parcurgeri cursului de mentorat.
  Acest curs a adus plus valoare dezvoltării mele, prim faptul că Georgiana știe cum să-ti livreze informația pentru a o integra si pentru a o aplica. Ideea este că informații și materiale găsești acum peste tot: în mediul online, cărți, articole, etc., dar ceea ce a adus în plus a fost lucrul efectiv pe cazurile pe care le aducea fiecare dintre noi. Am învățat în primul rând să-mi stabilesc clar obiectivele realiste, prioritatile și evaluarea pașilor.Esențială a fost încrederea pe care Georgiana mi-a insuflat-o prin modul ei de a fi și de a vedea lucrurile și prin felul in care eram stimulată pentru a aprofunda informațiile primite.
  Sunt norocoasa că am ales să particip la acest mentorat și mai cred că nu este întâmplator că am întâlnit omul Georgiana Ungureanu. Personal îi sunt recunoscatoare și cu siguranță voi mai participa la acest mentorat cu plăcere si curiozitate.

  thumb Carmen Al Tawel
  30/03/2022

 • Programul de mentorat susținut de Georgiana a fost pentru mine un pas important în dezvoltarea mea profesională. Georgiana este un mentor și un om dedicat, mereu gata să ajute cu un sfat.
  In decursul întâlnirilor cu ea mi-a transmis nu doar informații, ci și o parte din entuziasmul și pasiunea ei pentru logopedie prin dedicarea și dăruirea cu care prezintă fiecare curs.

  thumb corina elena iancu
  30/03/2022

 • Recomand cu multa încredere; 5 stele sunt prea putine pentru o echipa de profesioniști

  thumb Panda Beer
  30/04/2022

 • Am lucrat si lucram cu Georgi si am vazut dedicarea si pasiunea pe care o pune in fiecare curs pe care il faciliteaza. Cu siguranta este la fel si in cazul serviciilor care sunt oferite in cadrul Clinicii. Recomand cu drag serviciile lor.

  thumb Paul Ardeleanu
  30/05/2021

Ce ar trebui să iei în considerare

Atelierul nu înlocuiește terapia logopedica ci vine ca o abordare complementara acoperind aspectele comportamentale și emoționale ale copilului cu dislexie.

După fiecare întâlnire părinții vor primi un feedback direct de la logoped și lunar un raport cu recomandări de implementat acasă său în alte contexte de socializare.

Completează formularul de contact pentru înscriere