Educarea Respiratiei – Ebook

Acasa » Educarea Respiratiei – Ebook

Educarea respirației în terapia limbajului

Înțelegem importanța unei abordări holistice în terapia limbajului. Prin urmare, suntem încântați să oferim gratuit comunității de logopezi și părinți, eBook-ul nostru valoros, “Educarea respirației în terapia limbajului”.

Acest ghid practic explorează legătura profundă dintre respirație și limbaj, oferind strategii eficiente pentru a integra exercițiile de respirație în sesiunile de terapie a limbajului.

“Educarea respirației în terapia limbajului” este un ghid practic care deschide ușa către o abordare holistică în terapia limbajului, punând accent pe importanța respirației corecte pentru dezvoltarea eficientă a limbajului.

Ce veți descoperi în acest eBook:

  • Legătura profundă între respirație și limbaj: Explorează cum o respirație corectă poate influența pozitiv dezvoltarea și îmbunătățirea limbajului.

  • Strategii practice: O colecție de exerciții de respirație și tehnici care pot fi integrate cu ușurință în sesiunile de terapie a limbajului sau practicate acasă.

  • Studii de caz reale: Exemple concrete care ilustrează impactul pozitiv al unei respirații corecte asupra dezvoltării limbajului.

.

Cine sunt eu?

Numele meu este Georgiana Ungureanu și sunt logoped, mămică și autor al cărților “Pregătit pentru școală” si “Cartea mea de logopedie”.

Lucrez din 2004 cu copiii, ultimii ani fiind dedicați in special tehnicilor de stimulare a limbajului.

Din 2018 am înființat prima clinică de terapie a limbajului din București, unde toate serviciile au ca scop dezvoltarea, corectarea limbajului și a comunicării.