WEBINAR GRATUIT cu Georgiana Ungureanu
(fondatoare Priority Clinic)

10 Legi și Principii aplicabile în practica logopedică

Dacă ești logoped sau aspirant (terapeut, psiholog, masterand, student, părinte implicat) în acest domeniu te aștept pe 1 octombrie 2021  de la ora 17.00 la un webinar online unde vei afla:

👉 ce este logopedia;

👉 care sunt tulburările de limbaj;

👉 cele mai importante 10 legi și principii care te ajută să gândești intervenția, să stabilești obiective pas cu pas, să colaborezi eficient cu alți specialiști, să lucrezi etic.

Atunci când lucrezi cu copiii ai nevoie de structură și flexibilitate. Structura nu înseamnă x pași realizați după o anumită procedura.  Structura se referă la repere, principii, reguli după care poți decide ce e important pentru acel caz fix în acel moment în care te afli. Sigur că la un moment dat anumite obiective sau activități se vor repeta sau pot fi realizate cu mai mulți copii însă în terapia logopedică nu avem “rețete” universal valabile. Indiferent cât de bună, eficientă, dovedită este o terapie, tehnică, vine un moment când pentru un caz particular nu mai este potrivită. Având repere și principii poți aduce modificări care să faciliteze progresul. Despre aceste reguli, principii practice vom vorbi în webinar. Ele au fost sintetizate după 17 ani de practică și fiecare principiu este însoțit cu exemple din cabinet.

 

Scopul meu este să predau logopedia într-un mod clar, combinând teoria cu practică. Pentru că indiferent dacă  încă nu profesezi ca logoped sau ai câțiva ani de experință, practica este cea care face diferența. Sinteza acestui webinar gratuit este rezultatul miilor de ore petrecute cu copiii și părinții acestora căutând soluții. Uneori rezultatele au fost spectaculoase, alteori am învățat împreună cu ei și au fost situații când nu am reușit să îmi ating obiectivele. Dar indiferent de rezultat am învățat, am structurat idei noi, am căutat soluții. Soluții pe care le împărtășesc cu tine pe 1 octombrie de la ora 17.00.

Vineri, 1 Octombrie 2021, ora 17:00 

Webinar gratuit
"10 Legi și Principii aplicabile în practica logopedică"

Găzduit de: Georgiana Ungureanu

Vineri, 1 Octombrie 2021, ora 17:00

Dacă te întrebi ce mă califică să vorbesc despre domeniul logopediei

✅ am o experiență de peste 17 ani în domeniul recuperării limbajului
✅ am absolvit formări în țară și străinătate (Meixner, VML, Metoda Hanen și altele)
✅ coordonez și dezvolt un concept unic de “Clinică de terapie a limbajului” unde împreună cu echipa mea facem terapie logopedică
✅ sunt autor al cărții “Pregătit pentru școală”
✅ am susținut webinarii cu mai mult de 500 de persoane prezente live
✅ susțin și ofer cursuri de perfecționare pentru părinți si logopezi
✅ ofer servicii de supervizare pentru părinți si logopezi din țară și străinătate

Când are loc acest webinar?

Vineri, 1 Octombrie 2021, ora 17:00

  • Despre noi

    Priority Clinic a aparut firesc din pasiune pentru copii. Intreaga cultura organizationala a pornit de la fondatoarea clinici Georgiana Ungureanu. Dupa aproape 15 ani dedicatii recuperarii copiilor, clinica specializata in terapia limbajului a fost pasul urmator.

  • Contact

    Telefon programari: 0722.783.135
    Telefon manager: 0764.826.675

    Email: contact@priority-clinic.ro