Webinar Priority

Acasa » Webinar Priority

– WEBINAR GRATUIT –

LOGOPEDIA ACASĂ

Ce facem dacă copilul a primit acest diagnostic sau cum putem activa resurse să îl ajutăm în oricare din cele trei situații: stimularea, corectarea și dezvoltarea limbajului.

favicon-patrat

În luna noiembrie Priority Clinic aniversează 5 ani de existență.

Ne-am asumat să oferim cele mai bune servicii de terapia limbajului în mod exclusiv. De 5 ani doar asta facem și o facem cu rezultate, promovând principii și valori care au dus la o colaborare bună cu părinții, dezvoltare profesională a echipei și rezultate cu copiii.

Pentru că noi credem în puterea și resursele familiilor de a-și ajuta copiii în stimularea, corectarea și dezvoltarea limbajului vă invitam să participați la un WEBINAR GRATUIT

Durată

o oră

Frecvență

1 Noiembrie

Ora

19.00

Live

Pe WebinarJam

Tema este LOGOPEDIA ACASĂ, principii, recomandări și sfaturi practice care să îi ajute pe părinți să își ajute copiii fie că merg la logoped sau nu. 

Abordăm 3 tipuri de diagnostice: 

Ce vei învăța în urma acestui WEBINAR

Ce facem dacă copilul a primit acest diagnostic sau cum putem activa resurse să îl ajutam în oricare din cele trei situații: stimularea, corectarea și dezvoltarea limbajului. 

 

Bună! Eu sunt Georgiana

Bună, numele meu este Georgiana Ungureanu.

În cazul în care nu mă cunoști încă, dă-mi voie să îți ofer câteva informații despre mine.

Unul din visurile mele a fost mult timp un loc în care să se întâmple doar terapie logopedică. El a devenit realitate în 2018 odată cu Priority Clinic. Am construit un cabinet logopedic în care copiii să se simtă într-un cadru plăcut și relaxant, în condițiile optime pentru a corecta deficiențele de vorbire. Mi-am dorit să scriu o carte, iar în anul 2019 a apărut “Pregătit pentru școală”.

Te voi însoți în acesta călătorie de o ora, o ora și jumătate, eu, Georgiana Ungureanu, logoped, mamă, autor și fondator Priority Clinic. Multe din soluțiile și recomandările mele le-am testat în cabinet sau acasă de-a lungul anilor și stiu ce funcționează și ce nu.

Te aștept cu drag!

 

Părerea clienților noștri contează

Testimonialele Clienților


 • Programul de mentorat susținut de Georgiana a fost pentru mine un pas important în dezvoltarea mea profesională. Georgiana este un mentor și un om dedicat, mereu gata să ajute cu un sfat.
  In decursul întâlnirilor cu ea mi-a transmis nu doar informații, ci și o parte din entuziasmul și pasiunea ei pentru logopedie prin dedicarea și dăruirea cu care prezintă fiecare curs.

  corina elena iancu Avatar corina elena iancu
  30/03/2022

 • Un loc unde părinții participă la terapie pentru a invata cum sa continue treaba acasă. Felicitări!!!

  Costel Oprea Avatar Costel Oprea
  30/05/2021
 • Un spațiu plăcut pentru copii cu cadre pregătite, unde copilașii înregistrează progresele dorite!

  Patricia Profiri Avatar Patricia Profiri
  10/01/2023
 • Recomand Priority Clinic. Sunt foarte multumita de informatiile primite, de colaborare si de progresul pe care l-a facut cel mic intr-o luna. Am facut evaluarea initiala cu dna Georgiana si sedintele de logopedie cu dna Dochia. Multumesc !

  Sevgul Musa Avatar Sevgul Musa
  10/12/2022
 • Matei vine cu plăcere la orele de logopedie și progresele sunt foarte mari. Se joacă învățând să pronunțe corect. Ioana, profesoara lui, este foarte dedicată și atenta la nevoile copilului. Mulțumesc întregii echipe!

  Liana Hr Avatar Liana Hr
  10/05/2023
 • Aici fetita mea a avut o crestere spectaculoasa in ceea ce priveste limbajul, pronuntia. Imi place foarte mult ca doamna logoped se adapteaza nevoilor copilului din toate punctele de vedere.

  Oana Dumitru Avatar Oana Dumitru
  10/02/2023
 • Băiețelul meu merge la Priority Clinic de aproape 1 an și suntem foarte mulțumiți. Terapeuții se pliază pe preferințele copilului oncat sa îl atragă și sa obțină cooperare sunt prietenoși și profesioniști, astfel sunt și rezultate. Recomand

  Andreea Luca Avatar Andreea Luca
  10/04/2023

 • Recomand cu multa încredere; 5 stele sunt prea putine pentru o echipa de profesioniști

  Panda Beer Avatar Panda Beer
  30/04/2022

Completează formularul de contact pentru înscriere