- Webinar GRATUIT -

Cele 3 etape esențiale pentru a-ți dezvolta abilitățile de logoped

Participă la o experiență LIVE care te va ajuta să îți stabilești clar obiectivele în procesul de terapie logopedică și să dobândești mindset-ul potrivit.

28 Aprilie 2023, ora 18.00, Live pe WebinarJam

Timp rămas până se termină înscrierile

Zile
Ore
Minute
Secunde

* Dacă nu primești mail-ul de confirmare, verifică în SPAM sau BULK și marchează mesajul ca fiind NOT SPAM

Tu întâmpini aceste dificultăți în practica de zi cu zi?

Meseria de logoped vine întotdeauna cu multe provocări. Fiecare caută scurtături, soluții miraculoase, rețete care să aducă repede și ușor rezultate. Accesul la materiale, cărți și cursuri nu a fost niciodată atât de ușor. Există pentru toată lumea informații. 

Așa cum există și multe povești de succes care motivează și încurajează specialiștii că pot obține aceleași rezultate și chiar mai mult. 

Succesul în sine este un aspect foarte personal. Uneori înseamnă o familie, alteori recunoaștere profesională, cazuri rezolvate cu succes, un anumit prag financiar. În diverse procente, toate sunt importante. Echilibrul este foarte important.

Ce vei afla din acest webinar?

Logopedia este o combinație interesantă de reguli, principii și flexibilitate. Chiar dacă noi cunoaștem multe tehnici, abordări de fiecare dată ne adaptăm copilului sau persoanei care e cu noi. 

După aproape 20 de ani de practică, încă învăț și descopăr multe lucruri. Tot în acești ani, formarea mea m-a ajutat să extrag principii de lucru, un model propriu de abordare a cazurilor și am sintetizat pentru tine 3 elemente care ne ajută cel mai mult în procesul de a obține rezultate bune și foarte bune.

Înscrie-te la WEBINAR și fă primii pași pentru a avea mai mult succes în cariera ta logopedică.

Câteva motive pentru care să participi la acest Webinar :

De ce organizez acest Webinar?

Scopul meu este să predau logopedia într-un mod clar, combinând teoria cu practica. Pentru că indiferent dacă  încă nu profesezi ca logoped sau ai câțiva ani de experință, practica este cea care face diferența. 

Sinteza acestui webinar gratuit este rezultatul miilor de ore petrecute cu copiii și părinții acestora căutând soluții. Uneori rezultatele au fost spectaculoase, alteori am învățat împreună cu ei și au fost situații când nu am reușit să îmi ating obiectivele. Dar indiferent de rezultat am învățat, am structurat idei noi, am căutat soluții. 

Soluții pe care le împărtășesc cu tine pe 28 Aprilie de la ora 18.00.

Ce vei afla din acest webinar?

Cine sunt eu

Eu sunt Georgiana Ungurenu. Sunt logoped, mamă și antreprenor. Sunt un practician atent la cum evoluează generațiile, un om în căutarea echilibrului și bucuriei de a fi acolo unde este nevoie de mine. 

Sunt fericită că astăzi cei care doresc să practice logopedia au atât de multe oportunități și sunt mulțumită că pot contribui și eu la evoluția acestui domeniu. 

Cu atât de multe resurse și oameni deschiși să împărtășească, nu putem decât să ajutăm la creșterea unei generații care nu doar că își va forma și dezvolta vocea alături de noi, ci va face o lume mai bună pentru noi.

Nu mă crezi?
Uite ce spun participantele despre programele Priority Clinic

Minodora

Ana

Roxana

Cadou special de înscriere la Webinar

Înscrie-te la webinar și primești gratuit ebook-ul "Cum construiești Planul de Intervenție Logopedică"

E-bookul “Cum construiești planul de intervenție logopedică” este o resursă inestimabilă pentru logopezi, studenți sau profesioniști din domeniul sănătății, care caută o soluție simplă și accesibilă pentru a dezvolta planuri de intervenție personalizate.

Uite ce vei afla:

Tu alegi care să fie parcursul tău profesional în 2023!

⏰ TIC-TAC, timpul se duce, iar oportunitățile fug

Prin participarea ta în experiența LIVE care urmează să se întâmple, ai oprotunitatea să începi corect cursa către independența ta în cariera logopedică.
Înscrie-te la Webinarul Gratuit și setează-ți mindsetul pentru reușite.