- Webinar GRATUIT -

10 Legi și Principii Aplicabile în
Practica Logopedică

Participă la o experiență LIVE care te va ajuta să îți stabilești clar obiectivele în procesul de terapie logopedică și să dobândești mindset-ul potrivit.

08 Septembrie 2022, ora 19.00, Live pe WebinarJam

Timp rămas până se termină înscrierile

Zile
Ore
Minute
Secunde

* Dacă nu primești mail-ul de confirmare, verifică în SPAM sau BULK și marchează mesajul ca fiind NOT SPAM

Tu întâmpini aceste dificultăți în practica de zi cu zi?

Atunci când lucrezi cu copiii ai nevoie de structură și flexibilitate. Structura nu înseamnă x pași realizați după o anumită procedură.

Structura se referă la repere, principii, reguli după care poți decide ce e important pentru acel caz fix în acel moment în care te afli.

Sigur că la un moment dat anumite obiective sau activități se vor repeta sau pot fi realizate cu mai mulți copii însă în intervenția logopedică nu avem “rețete” universal valabile. Indiferent cât de bună, eficientă, dovedită este o terapie, tehnică, vine un moment când pentru un caz particular nu mai este potrivită.

Având repere potrivite poți aduce modificări care să faciliteze progresul intervenției logopedice.

Și atunci care sunt etapele pe care trebuie să le îndeplinești pentru un proces ca la carte în intervenția logopedică? Cum determini ce să te ajute în realizarea obiectivelor planului de intervenție?

Pe data de 08 septembrie ora 19.00 te invit la o experiență 100% GRATUITĂ care se va desfășura pe platforma Webinar Jam și vei afla care sunt Etapele Procesului de Intervenție Logopedică ce te vor ajuta în pregătirea terapiei.

Ce vei afla din acest webinar?

Înscrie-te la WEBINAR și fă primii pași pentru a avea mai mult succes în cariera ta logopedică.

Câteva motive pentru care să participi la acest Webinar :

De ce organizez acest Webinar?

Scopul meu este să predau logopedia într-un mod clar, combinând teoria cu practica. Pentru că indiferent dacă  încă nu profesezi ca logoped sau ai câțiva ani de experință, practica este cea care face diferența. 

Sinteza acestui webinar gratuit este rezultatul miilor de ore petrecute cu copiii și părinții acestora căutând soluții. Uneori rezultatele au fost spectaculoase, alteori am învățat împreună cu ei și au fost situații când nu am reușit să îmi ating obiectivele. Dar indiferent de rezultat am învățat, am structurat idei noi, am căutat soluții. 

Soluții pe care le împărtășesc cu tine pe 08 septembrie de la ora 19.00.

Dacă te întrebi ce mă califică să vorbesc despre domeniul logopediei

Nu mă crezi?
Uite ce spun participantele despre programele Priority Clinic

Minodora

Ana

Roxana

Tu alegi care să fie parcursul tău profesional în 2022?

Prin participarea ta în experiența LIVE care urmează să se întâmple, ai oprotunitatea să începi corect cursa către independența ta în cariera logopedică.
Înscrie-te la Webinarul Gratuit și setează-ți mindsetul pentru reușite.

⏰ TIC-TAC, timpul se duce, iar oportunitățile fug

Zile
Ore
Minute
Secunde