Logopedie acasa

Acasa » Logopedie acasa

Program Online Logopedie acasă

21 de provocări pentru dezvoltarea limbajului

Program destinat copiilor care au nevoie de ajutor în dezvoltarea limbajului

Influențele dezvoltării limbajului

Pe parcursul dezvoltării, copiii pot întâmpina dificultăți, stagnări sau chiar perioade dificile. Fie că nu folosește prea multe cuvinte, nu formează propoziții sau acestea sunt în continuare simple, părinții își doresc să își ajute copiii sa devină mai vorbăreți, mai interesați de limbaj. 

Din păcate și contextul actual are o influență negativă asupra dezvoltării limbajului. 

Părinții sunt și ei tot mai ocupați, mai prinși cu sarcini și întrunesc mai multe roluri, iar acestea se adaugă la lista ce influențează în mod negativ dezvoltarea limbajului unui copil pe lângă frecventarea redusă a orelor la grădiniță, implicarea diminuată a copiilor în anumite activități, contactele sociale mai puține și expunerea la gadgeturi.

Programul Logopedia Acasă

Îți propun un program online sub forma unor provocări, 21 la număr, care sa te ajute să înțelegi cum se dezvoltă limbajul și ce activități poți face împreună cu copilul tău pentru a-i dezvolta abilitățile de înțelegere, vocabularul și flexibilitatea limbajului.

Concret vei primi pe e-mail în fiecare zi o recomandare, exemple de activități și jocuri. Nu e nevoie să investești în alte jucării sau materiale, poți să le realizezi deja cu ceea ce ai acasă.

Rezultatele apar dacă ești consecvent și consistent. Asta înseamnă 15-20 de minute de joc în fiecare zi. Beneficiile nu sunt doar asupra limbajului cât și asupra relației cu copilul. Toți părinții sunt îngrijorați nu fac sufficient sau se simt vinovați că le rămâne puțin timp pentru copil. În același timp au cel mai important rol în dezvoltarea copiilor.

Ce vei învăța în acest program:

cum să te motivezi și cum să alegi activitățile potrivite;

cum să folosești jocul pentru dezvoltarea limbajului;

cum să folosești cărțile nu doar ca ritual înainte de culcare;

care sunt fundamentele dezvoltării unui limbaj corect la copii;

cum faci trecerea de la cuvânt la propoziție, de la propoziție la frază;

cum dezvolți flexibilitatea limbajului;

jocuri punctuale de realizat acasă sau în mașină;

cum să te motivezi și cum să alegi activitățile potrivite;

cum să îmbunătățești pronunția și dicția copilului.

Cine sunt?

Bună, numele meu este Georgiana Ungureanu.

În cazul în care nu mă cunoști încă, dă-mi voie să îți ofer câteva informații despre mine.

Unul din visurile mele a fost mult timp un loc în care să se întâmple doar terapie logopedică. El a devenit realitate în 2018 odată cu Priority Clinic. Mi-am dorit să scriu o carte și în 2019 a apărut “Pregătit pentru școală”.

Întreaga mea formare a continuat cu multă muncă și cursuri în acești ani. Situații fericite m-au dus spre formatori și mentori care mi-au clarificat cunoștințele, mi le-au îmbogățit și m-au ajutat să îmi dezvolt un sistem propriu de intervenție. Crezul meu principal e că împreună cu familia și având un potențial bun, orice copil are posibilitatea de a dobândi limbajul.

Program Logopedia Acasă

21 de provocări pentru dezvoltarea limbajului

Program destinat copiilor care au nevoie de ajutor în dezvoltarea limbajului

PREȚ : 350 RON

Ce spun clienții despre serviciile noastre

Părerea clienților noștri contează

Testimonialele Clienților

 • Matei vine cu plăcere la orele de logopedie și progresele sunt foarte mari. Se joacă învățând să pronunțe corect. Ioana, profesoara lui, este foarte dedicată și atenta la nevoile copilului. Mulțumesc întregii echipe!

  Liana Hr Avatar Liana Hr
  10/05/2023

 • Recomand cu multa încredere; 5 stele sunt prea putine pentru o echipa de profesioniști

  Panda Beer Avatar Panda Beer
  30/04/2022
 • Aici fetita mea a avut o crestere spectaculoasa in ceea ce priveste limbajul, pronuntia. Imi place foarte mult ca doamna logoped se adapteaza nevoilor copilului din toate punctele de vedere.

  Oana Dumitru Avatar Oana Dumitru
  10/02/2023
 • Un spațiu plăcut pentru copii cu cadre pregătite, unde copilașii înregistrează progresele dorite!

  Patricia Profiri Avatar Patricia Profiri
  10/01/2023
 • Băiețelul meu merge la Priority Clinic de aproape 1 an și suntem foarte mulțumiți. Terapeuții se pliază pe preferințele copilului oncat sa îl atragă și sa obțină cooperare sunt prietenoși și profesioniști, astfel sunt și rezultate. Recomand

  Andreea Luca Avatar Andreea Luca
  10/04/2023

 • Programul de mentorat susținut de Georgiana a fost pentru mine un pas important în dezvoltarea mea profesională. Georgiana este un mentor și un om dedicat, mereu gata să ajute cu un sfat.
  In decursul întâlnirilor cu ea mi-a transmis nu doar informații, ci și o parte din entuziasmul și pasiunea ei pentru logopedie prin dedicarea și dăruirea cu care prezintă fiecare curs.

  corina elena iancu Avatar corina elena iancu
  30/03/2022
 • Recomand Priority Clinic. Sunt foarte multumita de informatiile primite, de colaborare si de progresul pe care l-a facut cel mic intr-o luna. Am facut evaluarea initiala cu dna Georgiana si sedintele de logopedie cu dna Dochia. Multumesc !

  Sevgul Musa Avatar Sevgul Musa
  10/12/2022

 • Un loc unde părinții participă la terapie pentru a invata cum sa continue treaba acasă. Felicitări!!!

  Costel Oprea Avatar Costel Oprea
  30/05/2021

Întrebări frecvente

După ce îl achiziționezi și plata este înregistrată primești pe email timp de 21 de zile câte o provocare/recomandare. Unele mailuri vor fi de clarificare și educare dar toate vor conține activități de realizat cu copilul. 

Dacă simți că ai nevoie de ajutor extra sau vrei să împărtășești cu mine din frământările sau reușitele tale poți să mă contactezi. Aș fi bucuroasă să ne conectăm și să  găsim cea mai bună soluție în dezvoltarea limbajului copilului tău.

Imediat după ce ai achitat produsul și comanda este finalizată vei începe să primești mail-urile în fiecare zi, timp de 21 de zile.

Sigur că da. Te rog să specifici CIF-ul cabinetului, PFA-ului, firmei în momentul în care te înscri și vei primi apoi factură pe email. În cazul în care nu treci aceste date factură va fi pe persoană fizică.