Logopedie acasa

Acasa » Logopedie acasa

Program Online Logopedie acasă

21 de provocări pentru dezvoltarea limbajului

Program destinat copiilor care au nevoie de ajutor în dezvoltarea limbajului

Influențele dezvoltării limbajului

Pe parcursul dezvoltării, copiii pot întâmpina dificultăți, stagnări sau chiar perioade dificile. Fie că nu folosește prea multe cuvinte, nu formează propoziții sau acestea sunt în continuare simple, părinții își doresc să își ajute copiii sa devină mai vorbăreți, mai interesați de limbaj. 

Din păcate și contextul actual are o influență negativă asupra dezvoltării limbajului. 

Părinții sunt și ei tot mai ocupați, mai prinși cu sarcini și întrunesc mai multe roluri, iar acestea se adaugă la lista ce influențează în mod negativ dezvoltarea limbajului unui copil pe lângă frecventarea redusă a orelor la grădiniță, implicarea diminuată a copiilor în anumite activități, contactele sociale mai puține și expunerea la gadgeturi.

Programul Logopedia Acasă

Îți propun un program online sub forma unor provocări, 21 la număr, care sa te ajute să înțelegi cum se dezvoltă limbajul și ce activități poți face împreună cu copilul tău pentru a-i dezvolta abilitățile de înțelegere, vocabularul și flexibilitatea limbajului.

Concret vei primi pe e-mail în fiecare zi o recomandare, exemple de activități și jocuri. Nu e nevoie să investești în alte jucării sau materiale, poți să le realizezi deja cu ceea ce ai acasă.

Rezultatele apar dacă ești consecvent și consistent. Asta înseamnă 15-20 de minute de joc în fiecare zi. Beneficiile nu sunt doar asupra limbajului cât și asupra relației cu copilul. Toți părinții sunt îngrijorați nu fac sufficient sau se simt vinovați că le rămâne puțin timp pentru copil. În același timp au cel mai important rol în dezvoltarea copiilor.

Ce vei învăța în acest program:

cum să te motivezi și cum să alegi activitățile potrivite;

cum să folosești jocul pentru dezvoltarea limbajului;

cum să folosești cărțile nu doar ca ritual înainte de culcare;

care sunt fundamentele dezvoltării unui limbaj corect la copii;

cum faci trecerea de la cuvânt la propoziție, de la propoziție la frază;

cum dezvolți flexibilitatea limbajului;

jocuri punctuale de realizat acasă sau în mașină;

cum să te motivezi și cum să alegi activitățile potrivite;

cum să îmbunătățești pronunția și dicția copilului.

Cine sunt?

Bună, numele meu este Georgiana Ungureanu.

În cazul în care nu mă cunoști încă, dă-mi voie să îți ofer câteva informații despre mine.

Unul din visurile mele a fost mult timp un loc în care să se întâmple doar terapie logopedică. El a devenit realitate în 2018 odată cu Priority Clinic. Mi-am dorit să scriu o carte și în 2019 a apărut “Pregătit pentru școală”.

Întreaga mea formare a continuat cu multă muncă și cursuri în acești ani. Situații fericite m-au dus spre formatori și mentori care mi-au clarificat cunoștințele, mi le-au îmbogățit și m-au ajutat să îmi dezvolt un sistem propriu de intervenție. Crezul meu principal e că împreună cu familia și având un potențial bun, orice copil are posibilitatea de a dobândi limbajul.

Program Logopedia Acasă

21 de provocări pentru dezvoltarea limbajului

Program destinat copiilor care au nevoie de ajutor în dezvoltarea limbajului

PREȚ : 350 RON

Ce spun clienții despre serviciile noastre

Părerea clienților noștri contează

Testimonialele Clienților


 • Am lucrat si lucram cu Georgi si am vazut dedicarea si pasiunea pe care o pune in fiecare curs pe care il faciliteaza. Cu siguranta este la fel si in cazul serviciilor care sunt oferite in cadrul Clinicii. Recomand cu drag serviciile lor.

  thumb Paul Ardeleanu
  30/05/2021

 • Un loc unde părinții participă la terapie pentru a invata cum sa continue treaba acasă. Felicitări!!!

  thumb Costel Oprea
  30/05/2021

 • Programul de mentorat susținut de Georgiana a fost pentru mine un pas important în dezvoltarea mea profesională. Georgiana este un mentor și un om dedicat, mereu gata să ajute cu un sfat.
  In decursul întâlnirilor cu ea mi-a transmis nu doar informații, ci și o parte din entuziasmul și pasiunea ei pentru logopedie prin dedicarea și dăruirea cu care prezintă fiecare curs.

  thumb corina elena iancu
  30/03/2022

 • Mentoratul Georgiane Ungureanu reprezintă pentru mine o punte între formarea mea profesională și ceea ce am devenit în urma parcurgeri cursului de mentorat.
  Acest curs a adus plus valoare dezvoltării mele, prim faptul că Georgiana știe cum să-ti livreze informația pentru a o integra si pentru a o aplica. Ideea este că informații și materiale găsești acum peste tot: în mediul online, cărți, articole, etc., dar ceea ce a adus în plus a fost lucrul efectiv pe cazurile pe care le aducea fiecare dintre noi. Am învățat în primul rând să-mi stabilesc clar obiectivele realiste, prioritatile și evaluarea pașilor.Esențială a fost încrederea pe care Georgiana mi-a insuflat-o prin modul ei de a fi și de a vedea lucrurile și prin felul in care eram stimulată pentru a aprofunda informațiile primite.
  Sunt norocoasa că am ales să particip la acest mentorat și mai cred că nu este întâmplator că am întâlnit omul Georgiana Ungureanu. Personal îi sunt recunoscatoare și cu siguranță voi mai participa la acest mentorat cu plăcere si curiozitate.

  thumb Carmen Al Tawel
  30/03/2022

 • Recomand cu multa încredere; 5 stele sunt prea putine pentru o echipa de profesioniști

  thumb Panda Beer
  30/04/2022

Întrebări frecvente

După ce îl achiziționezi și plata este înregistrată primești pe email timp de 21 de zile câte o provocare/recomandare. Unele mailuri vor fi de clarificare și educare dar toate vor conține activități de realizat cu copilul. 

Dacă simți că ai nevoie de ajutor extra sau vrei să împărtășești cu mine din frământările sau reușitele tale poți să mă contactezi. Aș fi bucuroasă să ne conectăm și să  găsim cea mai bună soluție în dezvoltarea limbajului copilului tău.

Imediat după ce ai achitat produsul și comanda este finalizată vei începe să primești mail-urile în fiecare zi, timp de 21 de zile.

Sigur că da. Te rog să specifici CIF-ul cabinetului, PFA-ului, firmei în momentul în care te înscri și vei primi apoi factură pe email. În cazul în care nu treci aceste date factură va fi pe persoană fizică.