Priority Clinic este o clinică specializată în terapia limbajului.

Clinica noastră își propune să se ocupe exclusiv de comunicare și limbaj, în toate formele ei: de la stimularea limbajului la perfecționarea limbajului, de la diagnostice simple cum ar fi corectarea unor sunete, la diagnostice mai complexe (dislexie, aparaxie, implant cohlear) și până la înlocuirea limbajului expresiv cu alte modalități de comunicare (ex PECS)

Viziune

Comunicarea este o componenta esentiala in invatare si relatiile sociale. Ne dorim sa contribuim la o lume in care copiii sa poata comunica corect si eficient, sa isi poata face cunoscute dorintele si aspiratiile.

Misiune

Misiunea noastra este sa aplicam in cel mai corect si eficient mod tehnicile deja existente (in logopedie) si sa creem noi tehnici menite sa ajute dezvoltarea limbajului la copii – atat verbal cat si neverbal. De asemenea sustinem in permanenta implicarea familiei si a cadrelor didactice in depistarea tulburarilor de limbaj si corectarea acestora. Stiind importanta cruciala pe care familia o joaca in dezvoltarea/recuperarea limbajului, sustinem in permanenta parintii prin grupuri de suport, mentorate, materiale educative si coaching.

Valori

Implicarea noastră în numere

ani de functionare
0
ani de experienta a fondatorului
0
copii in 3 locatii
0
ore de terapie
> 0

Bună, eu sunt Georgiana Ungureanu!

Buna, sunt Georgiana (sau Georgi cum ti-ar spune copii cu care lucrez).

In lucrul cu copiii ma pasioneaza orice tine de diagnosticare si interventie, ma fascineaza diagnosticele rare si metodele creative de abordare a terapiei. Cred ca orice copil are nevoie sa fie inteles si sa comunice, chiar daca o face prin metode alternative de comunicare (PECS, limbaj gestual etc)

Mai cred mult in cresterea calitatii actului terapeutic pe care logopezii il furnizeaza, in importanta formarii continue a acestora si tocmai pentru asta am numeroase cursuri si programul de mentorat. Daca esti interesat le poti gasi aici.

Si nu in ultimul rand cred cu tarie in puterea lucrului in echipa, in acea echipa functionala si bine pusa la punct, formata din parinti-educatori-terapeuti, o echipa care comunica si colaboreaza cu singurul scop de a rezolva dificultatile copilului.

Anul 2004 marcheaza inceputul drumului meu in logopedie. In toti acesti ani am lucrat în sistemul de protecție al copilului, am colaborat în calitate de logoped cu grădinițe private și in 2012 am infiintat Covorasul Fermecat impreuna cu Camelia si cu Claudia, ONG care oferea servicii complexe de terapie.

Unul din visurile mele a fost insa un loc în care să se întâmple doar terapie logopedică. Si, in 2018 cand Covorasul Fermecat s-a inchis, am decis ca este momentul sa fac din visul meu o realitate. Asa a luat nastere Priority Clinic, prima clinica specializata in terapia limbajului.

Bună, eu sunt Camelia Lazăr!

Buna. Eu sunt Camelia, mama unei domnisoare speciale cu sindrom Williams si a unui adolescent tipic. Din 2004 am trecut ca si parinte prin numeroase tipuri de terapii, am invatat cot la cot cu echipa mea de terapeuti, am devenit psiholog, logoped si kinetoterapeut pentru copilul meu. Din 2008 am devenit si mamica de copil tipic astfel incat am putut vedea ambele perspective.

In 2006 am infiintat Asociatia Williams Sydrome Romania din dorinta de a gasi si alti parinti care aveau aceeasi provocare ca si mine si pentru a promova sindromul Williams, o boala rara, foarte putin cunoscuta in lume dar mai ales in Romania, la vremea respectiva.

In 2012 am infiintat impreuna cu Georgiana Ungureanu si Claudia Iacob (Draganescu), Asociatia Covorasul Fermecat al carui centru de recuperare oferea o gama larga de terapii: logopedie, psihologie, interventie comportamentala, socializare si kinetoterapie.

In 2022 m-am alaturat din nou Georgianei si echipei Priority, in dorinta de contribui la dezvoltarea primei clinici specializate in stimularea si corectarea limbajului.

In tot acest rastimp, fie ca parinte fie ca manager de ONG uri si voluntar in diverse organizatii care lucrau cu si pentru copii, am invatat ca fiecare copil, fie el tipic sau cu dizabilitati, ofera bucurii si tristeti, provocari si reusite, incercari pentru care nimeni nu te pregateste dinainte si pe care le inveti din mers. Oricate carti si cursuri de parenting ai devora, copilul tau va gasi o cale de a-si manifesta unicitatea si de a-ti pune limitele la incercare. Singurele lucruri care functioneaza sunt autoeducarea, rabdarea dar mai ales dragostea pentru mogaldeata care iti spune mami sau tati.

Meseria de logoped este una de vocație

Înseamnă ore de studiu, pregătire de activități și materiale.

Înseamnă zâmbetele sincere ale copiilor și privirile pline de speranță ale părinților.

Înseamnă să ai șansa să schimbi, să aduci un pic de mai bine, să fii mai bun, mai empatic.

Cornel Eftimie
Cornel Eftimie
29/02/2024
Trustindex verifică că sursa originală a recenziei este Google.
Recomand
George Stan
George Stan
26/02/2024
Trustindex verifică că sursa originală a recenziei este Google.
Clinica Priority este cea mai buna alegere atunci când ai un copil cu deficiente de vorbire , orele de terapie decurg ca un joc , cu multa răbdare din partea personalului și cu foarte mare atenție la nevoile fiecărui copil.
Liana Hr
Liana Hr
11/04/2023
Trustindex verifică că sursa originală a recenziei este Google.
Matei vine cu plăcere la orele de logopedie și progresele sunt foarte mari. Se joacă învățând să pronunțe corect. Ioana, profesoara lui, este foarte dedicată și atenta la nevoile copilului. Mulțumesc întregii echipe!
Andreea Luca
Andreea Luca
05/04/2023
Trustindex verifică că sursa originală a recenziei este Google.
Băiețelul meu merge la Priority Clinic de aproape 1 an și suntem foarte mulțumiți. Terapeuții se pliază pe preferințele copilului oncat sa îl atragă și sa obțină cooperare sunt prietenoși și profesioniști, astfel sunt și rezultate. Recomand
Oana Dumitru
Oana Dumitru
13/01/2023
Trustindex verifică că sursa originală a recenziei este Google.
Aici fetita mea a avut o crestere spectaculoasa in ceea ce priveste limbajul, pronuntia. Imi place foarte mult ca doamna logoped se adapteaza nevoilor copilului din toate punctele de vedere.

Completează formularul de contact pentru o Evaluare Logopedică