PRIORITY CLINIC. 
Prima clinică specializată în terapia limbajului

Bună, numele meu este Georgiana Ungureanu!

În cazul în care nu mă cunoști încă, dă-mi voie să-ți ofer câteva informații despre mine.
Lucrez cu copiii cu nevoi speciale din 2004. În cei 17 ani de experiență am lucrat în sistemul de protecție al copilului, am colaborat în calitate de logoped cu grădinițe private și am activat în cadrul unui ONG care oferea servicii de terapie.

Unul din visurile mele a fost mult timp, un loc în care să se întâmple doar terapie logopedică.

Din pasiune și din dorința de a ajuta copiii cu dificultăți de vorbire, în 2018 a luat naștere Priority Clinic, clinică ce oferă servicii exclusiv în terapia limbajului.

Aici este locul în care aceștia vin cu plăcere să descopere și să învețe lucruri noi. Iar tu, ca părinte, vei beneficia de tot suportul pentru a-ți ajuta copilul deoarece am construit o echipă bazată pe relația copil-specialist-familie.

Alături de colegele mele dedicate, logopede cu experiență, pot spune că suntem pregătite să oferim magia vorbirii unui număr cât mai mare de copii.

La noi vin copii care au tulburări de limbaj asociate altor diagnostice (TSA, retard psihomotor etc), copii cu probleme de pronunție a sunetelor, copii care întâmpină dificultăți în însușirea citit-scrisului.

Meseria de logoped este una de vocație

Înseamnă ore de studiu, pregătire de activități și materiale.

Înseamnă zâmbetele sincere ale copiilor și privirile pline de speranță ale părinților.

Înseamnă să ai șansa să schimbi, să aduci un pic de mai bine, să fii mai bun, mai empatic.