Despre noi

Acasa » Despre noi

Priority Clinic

prima clinică specializată doar în stimularea limbajului

Despre noi

Priority Clinic este o clinică specializată în terapia limbajului.

Clinica noastră își propune să se ocupe exclusiv de comunicare și limbaj, în toate formele ei: de la stimularea limbajului la perfecționarea limbajului, de la diagnostice simple cum ar fi corectarea unor sunete, la diagnostice mai complexe (dislexie, aparaxie, implant cohlear) și până la înlocuirea limbajului expresiv cu alte modalități de comunicare (ex PECS)

Misiunea noastră este să generam un cadru în care copii vin cu drag să descopere bucuria de a comunica, de a se face înțelesi.

Iar tu, ca părinte, vei beneficia de tot sprijinul pentru a-ți ajuta copilul deoarece la baza filozofiei noastre stă conceptul că progresul maxim il atingem în echipă, o echipa bazată pe relația copil-specialist-familie.

Georgiana Ungureanu Logoped

Bună, eu sunt Georgiana Ungureanu!

Bună, numele meu este Georgiana Ungureanu!

Lucrez cu copiii cu nevoi speciale din 2004. In toti acesti ani am lucrat în sistemul de protecție al copilului, am colaborat în calitate de logoped cu grădinițe private și in 2012 am infiintat impreuna cu partenera mea un ONG care oferea servicii complexe de terapie.

Unul din visurile mele a fost mult timp, un loc în care să se întâmple doar terapie logopedică, ceea ce s-a si intamplat in 2018 cand am infiintat Priority Clinic, prima clinica specializata in terapia limbajului.

 

Bună, eu sunt Camelia Lazăr!

Sunt mama unui copil special si timp de 18 ani am trecut ca si parinte prin numeroase tipuri de terapii. In 2012 am infiintat impreuna cu Georgiana un ONG care oferea o gama larga de terapii: logopedie, psihologie, interventie comportamentala, socializare si kinetoterapie.

In 2022 m-am alaturat din nou Georgianei si echipei Priority, in dorinta de contribui la dezvoltarea primei clinici specializate in stimularea si corectarea limbajului. 

Părerea clienților noștri contează

Testimonialele Clienților


 • Am lucrat si lucram cu Georgi si am vazut dedicarea si pasiunea pe care o pune in fiecare curs pe care il faciliteaza. Cu siguranta este la fel si in cazul serviciilor care sunt oferite in cadrul Clinicii. Recomand cu drag serviciile lor.

  Paul Ardeleanu Avatar Paul Ardeleanu
  30/05/2021

 • Mentoratul Georgiane Ungureanu reprezintă pentru mine o punte între formarea mea profesională și ceea ce am devenit în urma parcurgeri cursului de mentorat.
  Acest curs a adus plus valoare dezvoltării mele, prim faptul că Georgiana știe cum să-ti livreze informația pentru a o integra si pentru a o aplica. Ideea este că informații și materiale găsești acum peste tot: în mediul online, cărți, articole, etc., dar ceea ce a adus în plus a fost lucrul efectiv pe cazurile pe care le aducea fiecare dintre noi. Am învățat în primul rând să-mi stabilesc clar obiectivele realiste, prioritatile și evaluarea pașilor.Esențială a fost încrederea pe care Georgiana mi-a insuflat-o prin modul ei de a fi și de a vedea lucrurile și prin felul in care eram stimulată pentru a aprofunda informațiile primite.
  Sunt norocoasa că am ales să particip la acest mentorat și mai cred că nu este întâmplator că am întâlnit omul Georgiana Ungureanu. Personal îi sunt recunoscatoare și cu siguranță voi mai participa la acest mentorat cu plăcere si curiozitate.

  Carmen Al Tawel Avatar Carmen Al Tawel
  30/03/2022

 • Un loc unde părinții participă la terapie pentru a invata cum sa continue treaba acasă. Felicitări!!!

  Costel Oprea Avatar Costel Oprea
  30/05/2021

 • Recomand cu multa încredere; 5 stele sunt prea putine pentru o echipa de profesioniști

  Panda Beer Avatar Panda Beer
  30/04/2022

 • Programul de mentorat susținut de Georgiana a fost pentru mine un pas important în dezvoltarea mea profesională. Georgiana este un mentor și un om dedicat, mereu gata să ajute cu un sfat.
  In decursul întâlnirilor cu ea mi-a transmis nu doar informații, ci și o parte din entuziasmul și pasiunea ei pentru logopedie prin dedicarea și dăruirea cu care prezintă fiecare curs.

  corina elena iancu Avatar corina elena iancu
  30/03/2022

Meseria de logoped este una de vocație

Înseamnă ore de studiu, pregătire de activități și materiale.

Înseamnă zâmbetele sincere ale copiilor și privirile pline de speranță ale părinților.

Înseamnă să ai șansa să schimbi, să aduci un pic de mai bine, să fii mai bun, mai empatic.