Despre noi

Clinica specializata in terapia limbajului


Priority Clinic a aparut firesc din pasiune pentru copii. Intreaga cultura organizationala a pornit de la fondatoarea clinici Georgiana Ungureanu. Dupa aproape 15 ani dedicatii recuperarii copiilor, clinica specializata in terapia limbajului a fost pasul urmator. Este singura clinica care ofera servicii exclusiv in terapia limbajului.


Clinica este locul in care copii vin cu placere, descopera si invata lucruri noi. Parintii primesc tot suportul de care au nevoie pentru a-si ajuta copilul. Suntem o echipa: copil-specialist-familie, o echipa care participa la sedinte, monitorizeaza fiecare intalnire si reevalueaza periodic evolutia copilului.

Ne mandrim cu o echipa dinamica, focusata pe personalizarea interventiei in functie de diagnostic, personalitatea copilului, programul parintilor, orarul de gradinita sau scoala. La noi vin copii care au tulburari de limbaj asociate altor diagnostice(TSA, retard psihomotor etc), copii cu probleme de pronuntie a sunetelor, copii care intampina dificultati in insusirea citit-scrisului. Cum este si firesc ne adresam si copiilor care doresc sa isi descopere noi abilitati, sa isi depaseasca temerile sau sa isi gestioneze bine emotiile, sa isi gaseasca vocatia sau sa isi desavarseasca dictia.