PRIORITY CLINIC. 
Prima clinică specializată în terapia limbajului

Priority Clinic este o clinica specializata in terapia limbajului.

Clinica noastra isi propune sa se ocupe exclusiv de comunicare si limbaj, in toate formele ei: de la stimularea limbajului la perfectionarea limbajului, de la diagnostice simple cum ar fi corectarea unor sunete, la diagnostice mai complexe (dislexie, aparaxie, implant cohlear) si pana la inlocuirea limbajului expresiv cu alte modalitati de comunicare (ex PECS)

Misiunea noastra este sa generam un cadru în care copii vin cu drag sa descopere bucuria de a comunica, de a se face intelesi.

Iar tu, ca părinte, vei beneficia de tot sprijinul pentru a-ți ajuta copilul deoarece la baza filozofiei noastre sta conceptul ca progresul maxim il atingem in echipă, o echipa bazată pe relația copil-specialist-familie.

 

Bună, numele meu este Georgiana Ungureanu!

Lucrez cu copiii cu nevoi speciale din 2004. In toti acesti ani am lucrat în sistemul de protecție al copilului, am colaborat în calitate de logoped cu grădinițe private și in 2012 am infiintat impreuna cu partenera mea un ONG care oferea servicii complexe de terapie.

Unul din visurile mele a fost mult timp, un loc în care să se întâmple doar terapie logopedică, ceea ce s-a si intamplat in 2018 cand am infiintat Priority Clinic, prima clinica specializata in terapia limbajului.

 

Bună, numele meu este Camelia Lazar !

Sunt mama unui copil special si timp de 18 ani am trecut ca si parinte prin numeroase tipuri de terapii. In 2012 am infiintat impreuna cu Georgiana un ONG care oferea o gama larga de terapii: logopedie, psihologie, interventie comportamentala, socializare si kinetoterapie.

In 2022 m-am alaturat din nou Georgianei si echipei Priority, in dorinta de contribui la dezvoltarea primei clinici specializate in stimularea si corectarea limbajului. 

Meseria de logoped este una de vocație

Înseamnă ore de studiu, pregătire de activități și materiale.

Înseamnă zâmbetele sincere ale copiilor și privirile pline de speranță ale părinților.

Înseamnă să ai șansa să schimbi, să aduci un pic de mai bine, să fii mai bun, mai empatic.