Echipa

Acasa » Echipa

Fă cunoștință cu Echipa

Priority Clinic

Întâlnește echipa

Specializată în terapia limbajului

Sunt Georgiana Ungureanu și în cazul în care nu mă cunoști încă, dă-mi voie să-ți ofer câteva informații despre mine. Lucrez cu copiii cu nevoi speciale din 2004. În cei 17 ani de experiență am lucrat în sistemul de protecție al copilului, am colaborat în calitate de logoped cu grădinițe private și am activat în cadrul unui ONG care oferea servicii de terapie.

Unul din visurile mele a fost mult timp, un loc în care să se întâmple doar terapie logopedică.

Din pasiune și din dorința de a ajuta copiii cu dificultăți de vorbire, în 2018 a luat naștere Priority Clinic, clinică ce oferă servicii exclusiv în terapia limbajului.

Aici este locul în care aceștia vin cu plăcere să descopere și să învețe lucruri noi. Iar tu, ca părinte, vei beneficia de tot suportul pentru a-ți ajuta copilul deoarece am construit o echipă bazată pe relația copil-specialist-familie.

Georgiana Ungureanu

Fondator Priority Clinic
Logoped

Georgiana Rizea

Customer Support

Vasi Vasiliu

Logoped, psihoterapeut acreditat în psihologia sistemică

Corina Iancu

Logoped

Alexandra Martin

Logoped

Ruxandra Mihai

Logoped

Otilia Blaga

Logoped

Emilia Dumitrana

Logoped

Livia Drăgușoiu

Logoped

Patricia Gostinoiu

Logoped

Tatiana Hristofor

Logoped

Iulia Dumitru

Logoped

Claudia Forcos

Logoped

Părerea clienților noștri contează

Testimonialele Clienților


 • Programul de mentorat susținut de Georgiana a fost pentru mine un pas important în dezvoltarea mea profesională. Georgiana este un mentor și un om dedicat, mereu gata să ajute cu un sfat.
  In decursul întâlnirilor cu ea mi-a transmis nu doar informații, ci și o parte din entuziasmul și pasiunea ei pentru logopedie prin dedicarea și dăruirea cu care prezintă fiecare curs.

  corina elena iancu Avatar corina elena iancu
  30/03/2022

 • Mentoratul Georgiane Ungureanu reprezintă pentru mine o punte între formarea mea profesională și ceea ce am devenit în urma parcurgeri cursului de mentorat.
  Acest curs a adus plus valoare dezvoltării mele, prim faptul că Georgiana știe cum să-ti livreze informația pentru a o integra si pentru a o aplica. Ideea este că informații și materiale găsești acum peste tot: în mediul online, cărți, articole, etc., dar ceea ce a adus în plus a fost lucrul efectiv pe cazurile pe care le aducea fiecare dintre noi. Am învățat în primul rând să-mi stabilesc clar obiectivele realiste, prioritatile și evaluarea pașilor.Esențială a fost încrederea pe care Georgiana mi-a insuflat-o prin modul ei de a fi și de a vedea lucrurile și prin felul in care eram stimulată pentru a aprofunda informațiile primite.
  Sunt norocoasa că am ales să particip la acest mentorat și mai cred că nu este întâmplator că am întâlnit omul Georgiana Ungureanu. Personal îi sunt recunoscatoare și cu siguranță voi mai participa la acest mentorat cu plăcere si curiozitate.

  Carmen Al Tawel Avatar Carmen Al Tawel
  30/03/2022

 • Un loc unde părinții participă la terapie pentru a invata cum sa continue treaba acasă. Felicitări!!!

  Costel Oprea Avatar Costel Oprea
  30/05/2021

 • Recomand cu multa încredere; 5 stele sunt prea putine pentru o echipa de profesioniști

  Panda Beer Avatar Panda Beer
  30/04/2022

 • Am lucrat si lucram cu Georgi si am vazut dedicarea si pasiunea pe care o pune in fiecare curs pe care il faciliteaza. Cu siguranta este la fel si in cazul serviciilor care sunt oferite in cadrul Clinicii. Recomand cu drag serviciile lor.

  Paul Ardeleanu Avatar Paul Ardeleanu
  30/05/2021