Logoped Sector 1

Acasa » Locații » Logoped Sector 1

Cabinet Logoped Sector 1

Primul cabinet de logopedie din sectorul 1 a fost deschis în noiembrie 2018. Am pornit la drum convinși că logopedia nu e un accesoriu lângă alte tipuri de terapii, ci este o terapie complexă, esențială și care oferă satisfacții extraordinare pentru specialist și părinți. Dacă îți dorești un loc unde se întâmplă doar logopedie, cabinetul nostru este singurul loc unde se întâmplă asta. Echipa poate prelua orice copil cu orice problema de limbaj.

În cabinetul de logopedie din sectorul 1 vom începe cu o evaluare, un raport și un plan de intervenție personalizat. Ședințele sunt monitorizate de fiecare dată iar părinții primesc feedback direct de la logoped. Periodic va oferim posibilitatea de a realiza o re-evaluare și actualizare a planului de lucru.

Formarea continuă a echipei este o valoare care ne ajută să oferim servicii la un nivel excepțional. Punem accent pe formarea continuă a specialiștilor și avem în vedere potrivirea dintre copil și terapeut.

Logoped Sector 1 la Priority Clinic 1 Mai

Un logoped în sectorul 1 găsești la Priority Clinic în zona 1 Mai, piața Chibrit. Locația se află pe o stradă liniștită, la câțiva metri de capătul autobuzului 381 și gurii de metrou 1 Mai. Clinica oferă exclusiv servicii de terapia limbajului.
Formular de contact
Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit, te invit să mă contactezi și promit să revin cu răspuns în cel mai scurt timp.