Logoped Sector 3

Acasa » Locații » Logoped Sector 3

Cabinet Logoped Sector 3

Locația cu numărul doi, situată în zona Piața Alba Iulia, a devenit accesibilă copiilor care au nevoie de un logoped în sectorul 3 începând din mai 2022. În acest cabinet, veți găsi o echipă de logopezi pregătiți să lucreze cu orice copil și cu orice provocare din domeniul limbajului. Viziunea Priority Clinic este să vină cât mai aproape de părinții și copiii care au nevoie de logopedie.

În cabinetul nostru, procesul începe cu o evaluare a dezvoltării limbajului, identificarea cauzelor care influențează stadiul actual, întocmirea unui raport și un plan de lucru personalizat pentru fiecare copil.

Urmează apoi procesul terapeutic, care poate fi mai lung sau mai scurt în funcție de diagnostic, vârsta copilului și implicarea părinților, frecvența ședințelor etc. Ceea ce facem în mod deosebit în cadrul cabinetului de logopedie sector 3 este că suntem dispuși să colaborăm cu alți colegi care prestează alte tipuri de terapii pentru a completa echipa fiecărui copil.

Viziunea și prioritatea la Priority Clinic sunt logopedia la nivel de excelență pentru toți copiii. Progresele sunt direct corelate cu formarea, supervizarea și susținerea dezvoltării echipei. Majoritatea logopezilor cu care colaborăm au formații conexe domeniului, astfel încât, indiferent de diagnostic, să putem identifica specialistul care se potrivește copilului.

Logoped Sector 3 - Priority Clinic Piața Alba Iulia

Un logoped sector 3 gasesti cu usurinta in locatia din strada Vulturilor nr 92. Accesul cu mijloacele de transport dar si cu masina proprie este facil. In apropiere exista statie pentru autobuzele 104, 123, 133 si tranvaiele 23 si 27. Clinica ofera exclusiv servicii de terapia limbajului. O echipa de peste 10 logopezi este aici pentru cei ce au nevoie de logoped sector 3
Formular de contact
Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit, te invit să mă contactezi și promit să revin cu răspuns în cel mai scurt timp.