Servicii Logopedie

Acasa » Servicii Logopedie

Servicii Logopedie Pentru Copii

Descoperă serviciile noastre specializate de logopedie pentru copii, menite să sprijine dezvoltarea comunicării și a abilităților de limbaj ale celor mici

Un logoped pentru copii este acel specialist absolvent de psihologie/psihopedagogie specială care stimulează, corectează și dezvoltă limbajul. În primul rând are studii în domeniul psihologiei copilului, urmate de formări în diverse metode și intervenții specifice. Cu ajutorul jocurilor, cu instrumente potrivite într-un cadru prietenos, logopedul aplica aceste metode cu copiii in vederea corectarii sau stimularii limbajului. Dacă copilul dumneavoastră are nevoie de un logoped va așteptăm într-una din cele doua locații Priority Clinic.

Procesul începe cu o evaluare a dezvoltării limbajului și un raport pentru părinți care cuprinde pe lângă diagnosticul logopedic și recomandări specifice. Nu toți copiii care vin la evaluare necesită intervenție specializată. Cei care au nevoie de logoped pot opta pentru ședințe în cadrul Clinicii unde echipa este specializată în diverse metode și tehnici. Lucrăm cu copii de la vârsta de 1 an, atat tipici cat și atipici.

Pentru cine oferim serviciile de logopedie?

Când începe un copil să vorbească? Răspunsul meu va fi întotdeauna: “Copilul va vorbi când din punct de vedere anatomic toate componentele sunt pregătite să își îndeplinească funcțiile, când înțelege de ce să spună, când are ce să spună și când are cui să spună”.

Dacă observi că atunci când comunici cu copilul tău, acesta întâmpină dificultăți în vorbire, poți să apelezi la un logoped.

Specialistii Priority Clinic sunt logopezi dedicați cu experiență în corectarea limbajului. Planul de terapie este personalizat în funcție de diagnosticul si nevoile fiecarui copil.

Lucrăm cu copiii începând cu vârsta de 1 an și care au diverse diagnostice:

Când să apelezi la servicii de logopedie pentru copii?

Ce trebuie să faci mai întâi ca să beneficiezi de servicii de logopedie copii ?

Primul pas în cadrul clinicii este EVALUAREA LOGOPEDICĂ.

La evaluare este necesar să fie prezent cel puțin un părinte pentru a oferi informații specialistului despre copil.

În urma evaluării părinții primesc un raport scris cu diagnosticul si recomandări privind următoarele etape.

În funcție de ce constată specialistul, puteți opta pentru:

Sedințele durează 50 de minute și de fiecare dată specialistul notează aspectele importante, exercițiile și tema pentru acasă în “caietul de monitorizare”.

Pentru cazurile complexe copilul beneficiază de supervizare și re-evaluare periodică din partea Georgianei Ungureanu.

În plus pentru copiii care lucrează și cu alți specialiști suntem deschiși la colaborare și participare la sedințele de coordonare.

Ce vei primi după Evaluarea LOGOPEDICĂ​

Raportul de evaluare

care conține motivul prezentării, diagnosticul logopedic, ce anume ar fi putut influența situația și ce e de făcut.

Materiale de studiu

ca părintele să aibă o plajă mai mare de informații

Recomandări

cu privire la intervenția logopedică, evaluări suplimentare (psihologice, medicale) și (foarte important) activități pentru părinți.

Logoped pentru copii

Bună, numele meu este Georgiana Ungureanu.

În cazul în care nu mă cunoști încă, dă-mi voie să îți ofer câteva informații despre mine.

Unul din visurile mele a fost mult timp un loc în care să se întâmple doar terapie logopedică. El a devenit realitate în 2018 odată cu Priority Clinic. Am scris o prima carte în 2019 “Pregătit pentru școală” urmata in 2022 de “Cartea mea de logopedie”.

Întreaga mea formare a presupus multă muncă și cursuri în acești ani. Situații fericite m-au dus spre formatori și mentori care mi-au clarificat cunoștințele, mi le-au îmbogățit și m-au ajutat să îmi dezvolt un sistem propriu de intervenție.

Crezul meu principal e că împreună cu familia și având un potențial bun, orice copil are posibilitatea de a dobândi un limbaj adecvat si complex.

Ce spun părinții despre Priority Clinic

Completează formularul de contact pentru o Evaluare Logopedică

Prin completarea formularului sunt de acord cu prelucrarea datelor și politica de GDPR