Servicii

 

Logopedia poate ajuta copiii să învețe să vorbească mai clar. Acest lucru îi ajută să se simtă mai încrezători și mai puțin reținuți în a comunica cu ceilalți. Copiii care au probleme de limbaj pot beneficia din punct de vedere social, emoțional și academic din terapia logopedică. .

1. Evaluare logopedica gratuitaLa Priority Clinic evaluarea logopedica este intotdeauna GRATUITA in limita locurilor disponibile.

Ai observat la copilul tau ca:
- Nu pronunta toate sunetele
- Incurca r cu l, s cu ş, c cu t sau orice alte sunete
- Nu formuleaza propozitii complexe
- Intampina dificultati la gradinita sau la scoala
- Are 3 ani si nu vorbeste
- Urmeaza un proces terapeutic dar nu observati rezultate conform asteptarilor dumneavoastra
- Din septembrie incepe scoala si nu stii daca este pregatit sau are cunostintele necesare pentru un start de succes

Evaluarea dureaza 40-50 de minute iar la final primesti:
- Feedback la finalul intalnirii
- Raport scris(pe email)
- Recomandari de activitati si/sau materiale

2. Interventia psihologica se adreseaza copiilor cu tulburari de dezvoltare, intarziere in achizitii, tulburari de comportament, comportament opozant. Colaborarea incepe cu evaluarea abilitatilor si nivelului copilului. In functie de varsta copilului, rezultate intalnirii sau intalnirlor pentru evaluare psihologul propune un plan de interventie personalizat. Din acest punct echipa formata dintre copil-familie-terapeut lucreaza impreuna pentru atingerea obiectivelor. Sedintele dureaza 50 de minute si in functie de specificul fiecarui caz se accepta prezenta parintelui in cadrul sedintelor.

3. Psihoterapia se adreseaza copiilor si familiilor acestora in egala masura. Pot ajunge la psihoterapeut copii cu dificultati de adaptare, comportamente agresive, balbaiala, mutism electiv, tulburari de invatare, copii emotivi, introvertiti. De multe ori specialistul alege sa lucreze si impreuna si separat cu familia si copilul si face sugestii pentru implementarea unor strategii beneficice in mediul familial.
Suna acum
Adresa