Stimularea
limbajului la copil

Avem cu toții un vis și o speranță, aceea că într-o zi copilul nostru să vorbească clar și natural. Învățatul vorbirii nu se limitează la învățarea cuvintelor, ci trebuie să învățam să recunoaștem sentimentele, să înțelegem ideile, să învățam să intram în relație cu alte persoane. 

Copilul învață să comunice prin contactul cu lumea înconjurătoare, iar parinții ocupă locul cel mai important în universul copilului. Ceea ce parinții spun și fac joacă un rol extrem de important și dă copilului ocazia de a învăța.

Copilul vorbește când are ceva de spus și cuiva căruia să îi spună. Vorbește când înțelege de ce trebuie să vorbească; de cele mai multe ori pentru că are o nevoie. Primele cuvinte ale copilului sunt mama(pentru atenție mai ales), papa(cand îi e foame) și apa(cand îi e sete). Avem cu toții un vis și o speranță, aceea că într-o zi copilul nostru să vorbească clar și natural. Învățatul vorbirii nu se limitează la învățarea cuvintelor, ci trebuie să învățam să recunoaștem sentimentele, să înțelegem ideile, să învățam să intram în relație cu alte persoane.

.

Stimularea
limbajului la copil

– Ce este limbajul
– Care sunt cauzele întârzierii limbajului
– Activități de stimulare a comunicării și verbalizării

– miogimnastică și educarea respirației
– întelegerea vorbirii
– verbalizarea
– socializarea

Dacă vrei mai multe trucuri și activități pentru fiecare aspect descarcă materialul pregătit de specialiștii noștri

[email-download-link namefield="YES" id="6"]

Cine sunt eu?

Numele meu este Georgiana Ungureanu sunt logoped, mămică, autor al cărții “Pregătit pentru școală”.

Lucrez de peste 16 ani cu copiii, ultimii 4 fiind dedicați special tehnicilor de stimularea limbajului.

Din 2018 am înființat prima clinică de terapia limbajului din București unde toate serviciile au ca scop dezvoltarea, corectarea limbajului și comunicării.