Fisa de evaluare

Acasa » Fisa de evaluare

Orice proces terapeutic începe cu o evaluare a nivelului de dezvoltare și al achizițiilor copilului. Intervenția logopedică nu face excepție. O evaluare corectă stă la baza unui plan de lucru potrivit personalității copilului, nivelului lui și la identificarea activităților și materialelor folosite mai târziu.
Logopedul folosește întâi de toate o “fisă de evaluare”. Practic un instrument cu ajutorul căruia colectează informații relevante, testează diverse abilități, face însemnări legate de dezvoltarea și funcționarea aparatului fonoarticulator, motricitatea fină, nivelul de dezvoltare al întelegerii limbajului, memoria de lucru, analiza fonetică, învățarea citit-scrisului.

Știu că pentru orice terapeut aflat sau nu la început de drum acest instrument este indispensabil. Ceea ce vă propun este să descărcați gratuit și să folosiți fisa mea logopedică. Este un instrument complex, updatat constant în cei peste 15 ani de practică și poate fi folosit de la copiii de 2 ani până la 15 și chiar mai mult. Cu ajutorul ei reușesc de fiecare dată să colectez informații relevante care mă ajută în scrierea raportului și întocmirea unui plan de lucru.
Folosiți formularul de mai jos pentru a descărca fisa GRATUIT. Iar dacă ai alte întrebari scrie-mi la [email protected]

Spor sa aveți
Georgiana Ungureanu

[email-download-link namefield="YES" id="3"]