Mentorat

Acasa » Mentorat

- Curs Online Logopedie -

Programul Online: Mentorat în Logopedie

Un curs complet care îți oferă tehnici și metode practice pentru a avansa în cariera de logoped. Învață cum să aplici teoria în viața practică de zi cu zi, indiferent de provocările pe care le întâmpini în timpul ședințelor de terapie.

Cursul începe pe 10 mai 2023

Timp rămas până se termină înscrierile:

Zile
Ore
Minute
Secunde

Tu întâmpini aceste probleme în practica de zi cu zi?

✘ Volumul de ședințe pe care îl ai te copleșește și nu știi cu ce să mai inovezi pentru a-i face pe copii să își mențină atenția?

✘ Nu știi ce abordare să o mai experimentezi pentru ca ședințele cu copii pe care îi să dea roade?

Cel mai important lucru, de care majoritatea oamenilor nu țin cont este următorul:

Teoria NU este neapărat cu ceea ce te lovești în practiă.

E nevoie de perseverență, să stabilești obiective clare, să ai încredere în ce poți realiza și să te aduci în mindset-ul corect pentru a obține ce ți-ai propus.

Cum te ajută un Curs Online de Logopedie
să avansezi în cariera ta

folosind nimic mai mult decât principii și teorie sintetizată

E greu să obții rezultate diferite, dacă faci aceleași acțiuni. Motivul principal pentru care majoritatea logopezilor nu avansează în cariera logopedică este faptul că au aceeași abordare în tratarea cazurilor diferite în același fel.

Cu alte cuvinte, ai încercat să rezolvi această problemă prin metodele clasice, învățate acum ceva timp dar nu se mai aplică în totalitate.

Poate ai încercat să vii cu o abordare nouă în orele de terapie dar nu știi neapărat în ce direcție să o apuci

Poate te-ai documentat mult în această direcție dar nu ai apucat să le pui în practică?

Poate ai simțit că timpul nu îți mai ajunge suficient pentru a te împărți între diversele roluri pe care le ai mamă-soție-logoped.

Practic, ai încercat să faci tot ce făceai și până acum, dar mai mult și cu eforturi mai mari. Ai privit problema din același unghi și ai făcut aceleași acțiuni ca și înainte.

Soluția de care aveai nevoie arată diferit, iar mai jos o să îți spun care este.

O Carieră pe care să iubești să o practici!

Poate fi cariera ta atunci când înțelegi dezvoltarea și perseverența ei.

Și tu poți să aplici în viața ta câteva lucruri practice, care îți vor transforma modul în care te raportezi la abordarea ședințelor de logopedie. Iar dacă faci din aceste metode și tehnici pe care le vei primi un obicei, vei vedea că până la finalul anului cariera ta se va îndrepta în direcția creșterii tale.

În Cursul de Logopedie ONLINE  pe care ți l-am pregătit, am selectat  metode eficiente, rapide și sigure pe care le-am testat de-a lungul anilor:

Structura cursului de Logopedie Online

(Apasă clic pe module pentru a le deschide)

Programul se întinde pe durata a 6 luni și este structurat ca să fie ușor de parcurs, de înțeles și de aplicat.

Ediția cu numărul 10 a Programului de Mentorat vine cu un upgrade, o structură nouă, mai mult dinamism, 25 de cursuri video, materiale noi, fiecare participant va avea o întâlnire 1:1 cu Georgiana pentru a seta obiectivul de învățare, mai mult timp pentru sesiunile live, sesiuni de suport și clarificare  nelimitate.

Întâlnirile live vor fi miercurea începând cu ora 17.00 și vor dura 3-4 ore. Datele intalnirilor sunt: 10.05.2023, 17.05.2023, 14.06.2023, 19.07.2023, 16.08.2023, 20.09.2023, 11.10.2023

Toate întâlnirile se vor înregistra și vor fi disponibile participanților.

În perioada 10.05-10.06.2023 toți participanții vor programa o sesiune de 45 de minute în care vom stabili împreună nevoia lor principală și vom configura cum  pot obține maximul din acest program.

Accesul la cursurile video înregistrate va fi disponibil în 4 etape astfel încât să ai suficientă informație pentru a înțelege planificarea, principiile, evaluarea, planul de intervenție, corectarea pronunției, stimularea limbajului, tulburările specifice de învațare, dezvoltarea limbajului.

De la învățăcel la logoped cu experiență

Bună, numele meu este Georgiana Ungureanu.

În cazul în care nu mă cunoști încă, dă-mi voie să îți ofer câteva informații despre mine.

Lucrez cu copiii cu nevoi speciale din 2004. Am petrecut 6 ani în sistemul de protecție al copilului, ani de lecții de viață și creștere profesională. Apoi am colaborat în calitate de logoped cu grădinițe private și am activat 6 ani în cadrul unui ONG care oferea servicii de recuperare. Unul din visurile mele a fost mult timp un loc în care să se întâmple doar terapie logopedică. El a devenit realitate în 2018 odată cu Priority Clinic. Mi-am dorit să scriu o carte și în 2019 a apărut “Pregătit pentru școală”.

Întreaga mea formare a continuat cu multă muncă și cursuri în acești ani. Situații fericite m-au dus spre formatori și mentori care mi-au clarificat cunoștințele, mi le-au îmbogățit și m-au ajutat să îmi dezvolt un sistem propriu de intervenție. Crezul meu principal e că împreună cu familia și având un potențial bun, orice copil are posibilitatea de a dobândi limbajul.

Am avut șansa să învăț direct de la dna Ana Stoica, să urmez un curs cu echipa de la Institutul Meixer în tulburările de citit-scris, să particip la cursuri cu formatori din Australia organizate de Cohlear, să mă formez în VML sau să parcurg un training la Institutul Hanen, să particip la zeci de cursuri în țară, să învăț din fiecare carte sau filmuleț, să investesc în propria mea dezvoltare.

În urmă cu 10-12 ani simțeam nevoia unui mentor, a unui om care să îmi arate partea practică a logopediei și de aceea ori de câte ori aveam ocazia de a vedea un specialist “în acțiune” nu am ratat-o. Ideea de a crea și livra un program de mentorat mi-a venit odată cu Clinica când atât eu cât și colegele am simțit nevoia de a structura informația și de a o prezența practic, aplicabil, logic. 

Din fericire acum avem acces la atât de multe resurse însă și acest număr mare de surse (cărți, cursuri, programe) ne poate bulversa. Ne este de mare folos și varianta online pentru că ne permite să ne conectăm de oriunde din țară dar și din afară ei.

Nu suntem fizic aproape însă având obiective comune fiecare în locul unde e află poate aduce o schimbare semnificativă.

Pentru cine este programul de mentorat în logopedie?

Nu mă crezi?
Uite ce spun participantele despre program

Minodora

Ana

Roxana

Garanție 100% Money Back

Cursul online de Logopedie este o investiție sigură pentru tine.

Dacă după 2 Sesiuni la care ai participat, consideri că ceea ce ai învățat nu îți este de folos, îți returnez banii, fără să îți cer explicații.

Program de mentorat și dezvoltare în logopedie

Timp rămas până se închid înscrierile:

Zile
Ore
Minute
Secunde

PREȚ STANDARD: 2400 RON

PREȚ : 1500 RON

Te poți înscrie până pe 08 mai 2023. Data de Start a cursului 10 mai 2023

Ce ai de pierdut dacă nu te vei înscrie la cursul online de logopedie

Timp

întotdeauna găsești ceva mai prioritar de făcut și amâni alegerea de a te dezvolta atât personal cât și în plan profesional

Bani

Există o sumedenie de cursuri, cărți și articole pe diverse teme ale logopediei. Dar dacă nu ai o structură clară cel mai probabil vei pierde nu doar timp ci și bani, ca la final să fie și mai mult haos decât a fost inițial.

Liniște

Până când veii găsi soluția potrivită, factorii de stres actuali vor crește și efectele negative se vor manifesta din ce în ce mai mult în viața ta personală, carieră și sănătate.

⏰  TIC-TAC, timpul se duce, iar oportunitățile fug

Ai întrebări la care ai nevoie de un răspuns?

Vei primi acces la cursurile video si materiale in 4 etape(1-6, 7-12, 13-21, 22-25). Le poti urmari oricand doresti si vei studia in functie de programul tau. Sesiunile live vor fi in ziua de miercuri la datele stabilite mai sus(in luna mai 2 intalniri din care prima administrativa si apoi lunar cate o intalnire live pe zoom)

Sesiunea live va fi online miercurea de la ora 17.00. Datele intalnirilor le gasesti mai sus pentru a te putea organiza din timp.

Ai la dispoziție două modalități:

  1. în grupul privat de Facebook poți scrie sau lasă un mesaj video cu dificultatea/provocarea pe care o întâmpini și eu îți voi răspunde dar vei primi ajutor și de la colegi pentru că devenim o comunitate de oameni cu aceleași interese
  2. mă poți contacta direct prin telefon sau video call ori de câte ori ai nevoie în aceste 6 luni. Te încurajez să “profiți” de această șansă.

 

Sigur că da! Poți plăti în 600 de lei pana la inceperea programului si 1000 de lei pana pe 15 iulie 2023. Pentru aceasta variantă te rog să ma contactezi la 0764826675 sau pe email la [email protected]

Sigur că da. Te rog să specifici CIF-ul cabinetului, PFA-ului, firmei în momentul în care te înscrii și vei primi apoi factură pe email. În cazul în care nu treci aceste date factură va fi pe persoană fizică.

Sigur că da însă vreau să lămurim de la început un aspect. Diploma și acest program nu ține locul unei formări recunoscute. Este un program ce ajută la dezvoltarea abilităților și îți oferă instrumente, metode de lucru, experiențe practice. Pentru a fi legal logoped te rog să urmezi programe acreditate începând cu facultatea și masterul.

La edițiile anterioare au participat tineri absolvenți dar și logopezi cu experiență. Au fost deasemenea cazuri de părinți interesați de domeniul intervenției logopedice motivați de nevoia de a-și ajută copiii.

Programul este pentru absolvenți de psihologie care doresc să cunosca domeniul logopediei și să între în contact cu partea practică: de la evaluare, intervenție specifică, colaborare cu familia.