Cum spuneam terapia bâlbâielii, un suibect fără sfârșit

Acasa » Cum spuneam terapia bâlbâielii, un suibect fără sfârșit

Salut!

Săptămâna trecută ți-am recomandat o carte despre bâlbâială. Voi continua cu încă o recomandare în acest sens.

Este vorba de “Terapia comportamentală și cognitivă a tulburărilor de ritm și fluență”, scrisă de Juliette de Chassey și Sylvie Bignome.

Este o carte aparută în 2008 la editura Polirom, dar utilă pentru că prezintă etape, strategii, abordări și metode terapeutice cognitiv-comportamnetale pentru copii și adulți cu balbism.

În plus fiecare abordare vine însoțită de studii de cazatent și detaliat descrise.

Știm cu toții că în cazul persoanei bâlbâite doar “uneltele și ustensilele” logopedice nu sunt suficiente și că psihoterapia este de multe ori o soluție excelentă.

Fix acest aspect îl găsiți tratat în carte.

Cartea aceasta se află in biblioteca mea de mai mulți ani și după un research nu pot spune unde ați putea să  o gasiți.

Vă recomand să urmăriți stocurile din anticariate. Acolo am găsit de multe ori carți minunate și la de cele mai multe ori la prețuri foarte mici.

Ungureanu Georgiana
Ungureanu Georgiana
Salutare, sunt Georgiana Ungureanu și am o pasiune de lungă durată pentru a ajuta copiii cu nevoi speciale. În 2018 am fondat Priority Clinic, o clinică dedicată exclusiv terapiei logopedice. Aici, copiii cu dificultăți de vorbire vin cu plăcere să învețe și să se dezvolte, iar eu și echipa mea suntem aici pentru a oferi tot suportul necesar. Dacă îți dorești să ajuți copilul tău să vorbească mai bine, te invit să ne cunoști și să descoperi ce servicii oferim la Priority Clinic.

Cuprins articol

Articole din aceasi categorie