Tu știi de cartea care se numește 8 Log?

Acasa » Tu știi de cartea care se numește 8 Log?

Salutare!

Înainte de a-ți recomanda cartea de azi aș vrea să îți urez o primăvară frumoasă cu spor și multă energie.

În literatura domeniului logopediei sunt puține cărți care să atingă toate diagnosticele posibile. Și e si destul de dificil de făcut asta dacă ne gândim cât de complex este domeniul.

Dar, din fericire, există cărți valoroase care sunt de căpătâi când e vorba de dislalie.

Prima dintre ele este 8LOG, o carte complexă și completă care ajută și vă ajută în procesul de corectare a pronunției.

Cartea în sine, în felul în care e structurată în aplicațiile practice e mai valoroasă ca orice curs. Eu o folosesc zi de zi și știu deja toate poeziile din ea.

A ajuns destul de greu de procurat dar din fericire circulă în format pdf.

Acum mulți ani când am avut șansa să lucrez cu D-na Ana Stoica am întrebat-o cum au ajuns la acest titlu “8Log” și dumneaei mi-a spus că 8 reprezintă numărul oamenilor implicați în proiect și “Log” vine evident de la logopedie.
Oricum i-ar fi zis cartea rămâne una importantă și o moștenire a unei generații de specialiști, un model și o inspirație pentru multe alte cărți pe care azi le avem.

Îți doresc o săptămână cu spor,
Georgiana

Ungureanu Georgiana
Ungureanu Georgiana
Salutare, sunt Georgiana Ungureanu și am o pasiune de lungă durată pentru a ajuta copiii cu nevoi speciale. În 2018 am fondat Priority Clinic, o clinică dedicată exclusiv terapiei logopedice. Aici, copiii cu dificultăți de vorbire vin cu plăcere să învețe și să se dezvolte, iar eu și echipa mea suntem aici pentru a oferi tot suportul necesar. Dacă îți dorești să ajuți copilul tău să vorbească mai bine, te invit să ne cunoști și să descoperi ce servicii oferim la Priority Clinic.

Cuprins articol

Articole din aceasi categorie